2016 m. gruodžio 1 d., ketvirtadienis

Diane Chamberlain "Pribuvėjos išpažintis"


Neslėpsiu, knygą norėjau perskaityti dėl jos pavadinimo, kadangi yra asociacijų su mano pačios studijuojama specialybe. O taip pat, susipažinau su dar viena, šiuo metu labai populiaria, rašytoja.

Knyga pasakoja apie pribuvėją Noelę, po kurios mirties pradeda aiškėti labai daug paslaptingų jos gyvenimo įvykių. Šias paslaptis išsiaiškinti nusprendžia dvi labai geros Noelės draugės Tara ir Ema. Knygoje vis aiškėjant kas ir kaip, moterys patiria ir išgyvena labai daug. Ir džiaugsmo, ir skausmo.

Apie knygą galiu pasakyti, kad tai labai moteriška, išgyvenimų pilna knyga. Tikrų tikriausia drama, su pačiais netikėčiausiais siužeto posūkiais, kurie mane tikrai stebino. Knygoje paliesta daug gyvenimiškų, skaudžių temų, kas labai priminė J.Picoult kūrybą. Žinau, kad ne vienintelė jas lyginu, bet abi rašytojos man patinka. Manau, viena po kitos tokias knygas skaityti jau būtų per saldu, tačiau karts nuo karto ir ypač, kai nori kažko lengvai skaitomo, tai pats tas. Vertinu 4/5, nes vietomis, ypatingai, kai sprendėsi žmonių likimai, norėjau stipresnių dialogų. D.Chamberlain tikrai dar skaitysiu ir rekomenduoti galiu  moterims ieškančioms įdomios, moteriškos, dramatiškos knygos vakarui ar keliems. :)

1 komentaras:

  1. Gal kas turite parduoti šią knygą Pribuvėjos išpažintis
    Diane Chamberlain

    AtsakytiPanaikinti