2013 m. liepos 12 d., penktadienis

Tess Gerritsen "Dvynės"


Puslapių skaičius: 336.

Leidykla: Jotema, 2011 m.

Iš kur gavau? Iš bibliotekos.

Mano įvertinimas: 5/5

Ir vėl grįžtu prie detektyvų. :) Šįkart tai dar vienas Tess Gerritsen romanas.

Daktarė Mora Ailz ant teismo medicinos ekspertų stalo vieną dieną išvysta moterį, iki intymiausių detalių panašią į save. Dar labiau sukrečia faktas, kad jųdviejų gimimo data ir kraujo grupė yra vienodos, o DNR tyrimas patvirtina, kad paslaptingoji antrininkė yra jos dvynė sesuo.  
Kas pagaliau iš tiesų yra daktarė Mora Ailz? 

Šįryt atsikėliau anksčiau ir baigiau skaityti šį romaną. Galiu pasidžiaugti ir visiems pasakyti, kad jis buvo nuostabus! Prisiminiau, kaip dar visai neseniai skaičiau "Chirurgą" ir kaip jis prikaustė mano dėmesį. Ši knygą ne ką prastesnė. Patiko tai, kad galėjau geriau pažinti daktarę Morą Ailz, kurios prieš tai skaitytose knygose buvo labai mažai. Išvis, labai puiki knygos idėja! Dvynės sesers nužudymas, kuris padėjo atskleisti dar daugiau nusikaltimų. Daugiau net nesinori pasakoti, nes turbūt, patys norėsit patirt tą įdomumą.
Jei neklystų yra serialas apie detektyvę Ricoli ir daktarę Ailz. Tačiau kaip norėtusi filmo! Vis galvojau, koks geras, koks įtemptas jis turėtų būti. Kartai pagalvoju, kad pačiai būtų įdomu išgyventi, kai kuriuos šiurpius įvykius, patirti tą pliūpsnį adrenalino.

Tad, rekomenduoju Tess gerbėjams, kurie dar šios knygos neskaitė ir kitiems, kuriems labai patinka detektyvai! :) Aš tai mėgavausi skaitymu. :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą